Ibland orkar man bara inte

Som idag.  Jag har suttit här, skickat ansökningar – utan förhoppningar förstås.  Ätit rester från igår, myst med min katt som har sovit i mitt knä i två timmar, kollat på ”Den bästa sommaren” och druckit en massa cola.

Snart skall jag åka och hämta Emilia.  Osminkad och i gamla mjukiskläder.  Jag orkar verkligen inte.  Jag struntar i om jag ser ut som en uteliggare.  Jag brukar ofta skämmas om jag går ut så, men inte idag.  Nope, jag strejkar.

Sedan skall vi gå och handla mat.  En massa onyttigt, och sedan skall jag fortsätta sitta här och tjocka och lata mig hela kvällen.  Ibland måste man få ha såna dagar.

Jag är inte så tragisk som jag låter, men idag är en riktigt bitter och förjävlig dag. 
Dessutom har jag ont i huvudet och mår illa. 

Och sen så är jag jäkligt bra på att tycka synd om mig själv, men det brukar gå över.  Oroa er inte, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *