En fortsättning!

Jag missade visst lite frågor på listan som jag besvarade tidigare! Så här kommer fortsättningen. 🙂

Intressen:
Vad gör du helst på fritiden? Jag tycker om att sitta hemma och se på film eller bra TV, men jag gillar även att gå ut och äta med det vanliga ”gänget” eller att ha hemmamiddagar/fester med samma gäng.
Vilken träningsform föredrar du? Jag skulle vilja dansa eller spela volleyboll..
Vilken tv -serie kan du längta efter? De flesta av mina favoriter har slutat sändas, men jag längtar alltid efter ett nytt Greys anatomy, så fort ett avsnitt precis tagit slut.
Vad gör du helst på sommaren? När jag har pengar i framtiden, ska jag resa, resa, resa. Och så gillar jag grillfester.

Om dig som person och saker du tycker:
Hur skulle du beskriva dig som person med tre ord? Bra övning inför framtida intervjuer! Jag brukar säga att jag är glad och positiv, men verkligheten är nog att jag är grinig och negativ, haha. Fast jag har bra egenskaper också, som empatisk t.ex.
Hur tror du att andra med tre ord skulle beskriva dig som person? Jag tror att folk tycker att jag är lite udda, mest för att jag inte låtsas som att jag är som alla andra, utan gärna framhäver udda grejer. Och så tycker de att jag är svår tror jag. Håller hårt på min integritet!
Finns det något du är nöjd med i ditt utseende? Jag är nöjd över att jag gick ner i vikt förut. Trodde aldrig att jag skulle kunna höra till de medelviktiga!
Är du skrockfull? Ja! Tänker alltid att ”jävlar, nu kanske något händer mig bara för att jag gick under stegen, la nycklarna på bordet, gick på A-brunnen” osv. osv.
Tror du på ett liv efter döden? Rent logiskt, nej. Är ganska övertygad om att man bara försvinner, men samtidigt blir jag påverkad av program som ”Det okända”, där de påstår sig kommunicera med spöken. Det gör att man undrar och kanske hoppas.
Tror du på Gud? Jag har svårt att tro på någon Jesus och enligt min kristna vän Johan tror man då inte heller på Gud. Men jag har en alldeles egen Gud där uppe, en högre makt som bara finns där.
Utomjordingar? … är något jag förtränger och inte vill tänka på.
Favoritdag på året? Julafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *