En skön dag i juni 2012

Imorse hämtade jag syrran och så åkte vi till skogen utanför Täby och gick milen med nörd-stavarna. Vi stannade även till och fyllde på vårt förråd hos Selstor med ytterligare lite saker. Plötsligt ser jag något i skogen. Mia, är det där en älg? Det var det. En stor. Jäklar vad vi sprang. För det första så hörde jag om nån som kommit mellan en ko och en kalv för några dagar sen. Och dessutom hade jag ju hundarna lösa och var livrädd att de skulle springa dit och få sig en spark eller nåt. Hjälp. Det gick bra i alla fall.

Sen tog vi en fika och åkte hem till mamma och pappa och åt hemlagad broccolisoppa, nybakat bröd (pappa är världens bästa bagare) och jordgubbspaj till efterrätt. Vi började även planera min 30 års fest och vi tittade på festlokaler i Stockholm, jag tror vi hittade 2 som vi ska välja mellan. Syrran skulle fota Ludde (min valp) efteråt och knäppte först ett kort på brorsan som satt och halvsov efter maten. Kortet blev så bra, sådär skönt semestrigt så jag la ut det här.

Korten på valpen blev också bra, han är så söt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *