Fredagskänsla en torsdag!

Ser på skidåkning som bäst. Tisdags kom Daniel hit (det var på tiden!) åkte via momma för att äta fastlagsbullar och sen hem. Onsdagen var ju finaste dagen hittils detta år. Underbara sol! På förmiddagen var vi ut på sjön och skidade, sen hem och äta plättar, se skidning och på kvällen åkte vi till Malax för andra skidpasset. duktigt! Igår var vi först en sväg ut på sjön igen, sen en tur in till Vasa och på eftermiddagen en skotertur med Camilla och Jonas. Jäkla roligt 😉

I morse blev det en lite tidigare väckning. Thomas kom hit igår och behövde bli skjutsad till flygfältet i morse till kvart före 9. På hemvägen tog vi stop vid Öjberget och tog en timmes träningspass. Börjar ha skidspåren ganska bra rundade här i nejden för tillfället.

Ikväll ska vi äta mat hos momma och sen blir det att packa lite. Imorgonbitti så sätter vi oss i bilen för en åktur till övertorneå. Kommer dit på eftermiddagen nångång och sen blir det att köra igenom 10km banan. Söka upp hotellet Tornedalia och sen ladda för söndagens tävling. 20km i fristil. Efter tävlingen bär det hem igen.

Annars går det bra här hemma. Daniel har skött eldningen idag och inomhus är det varmt. Börjar nog bli alldeles tillräckligt när temperaturen närmar sig 28 grader. Psykologi läsningen skulle kunna gå så mycket bättre, menmen, hela nästa vecka finns ju ännu kvar!

2 reaktion på “Fredagskänsla en torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *