Mellandagsläsning

Ja jag är ledig några dagar och har verkligen haft tid att sätta mig in i min läslista som har vuxit under hösten då jag inte hunnit läsa i samma takt som jag fått tips eller hittat böcker som lockat.

Jag har redan hunnit läsa ut en bok om Läkemedelsbranschen av Peter Rost som var fantastiskt bra! Jag hörde Peter tala om läkemedelsbranschen för första gången under en P3 dokumentär om Piratpiller och har sedan även lyssnat på hans program som sommarpratare. Detta är ett ämne som griper tag i vem som helst och kan verkligen rekommendera er att läsa/lyssna på Peter Rost.

Jag ska nu gå vidare på bok nummer 2, Tranströmer. Nobelpristagare så kan väl vara värt att testa iaf?

3 reaktion på “Mellandagsläsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *