tråkigt…

Sitter här och väntar på mitt hjärta, kan inte riktigt finna ro och har därför provat igenom min garderob lite såhär inför helgen =).

I alla fall….
För det första, är det OK med hippieband? Mitt svar för 1 år sedan hade varit NEJ, jag förstod inte riktigt var kändisarna i Usa skulle sluta någonstanns, men precis som dom flesta manipuleras jag sönder och samman och nu älskar jag det! Men frågan är om jag passar i det, aja ska jag våga ha det på mig på lördag lr inte?! 

    

Sen var det lite svar på frågor, woo!
-Det senaste linnet jag har på mig i förra inlägget har jag köpt på H&M, 98 kroner snyggt OCH billigt =).
Sen den gula klänningen jag har på mig i nått inlägg lite längre ner är från Zara, ska lägga upp en bättre bild här nedan för, jag ÄLSKAR den klänningen kommer bli riktigt het nu till sommaren då man slipper strumpbyxor =).

2 reaktion på “tråkigt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *