Inte varit helt ärlig…

Med vad min frånvaro berott på. Varit korrekt knackigt med tjejen ett tag (Pga att hon är inte helt stabil i huvudet), nu sista 2 veckorna har det väl skitit sig rejält. På lördag kommer domen, jag tror att den inte är alltför positiv. Har det väldigt rörigt i huvudet just nu samt försöker gå på autopilot. Ingen riktig lust till nånting utan tvingar mig att göra saker för att slippa tänka.

Skriver väl av mig här när beskedet är slutgiltigt lördag kväll.

Bjuder på lite tankar om Dignitana som jag skrev på Avanzas forum. Funderar starkt på att köpa flera.

——————–
Jaha, korrekt korrekt fina PM vi har fått senaste dagarna. Snart kommer dessutom årsrapporten med ytterligare intressant info.

Var lite nervös inför dagen att punkten om nyemission skulle köra ner aktien men så var som tur inte fallet. Men men, man vet aldrig hur marknaden tolkar en illikvid aktie på en standardpunkt (I mindre bolag).

Vi har fått reda på att produktionsproblemen verkar vara lösta samt att man nu kan leverera system igen. Väldgt trevlig med Storbrittanien, en marknad om 500 system innebär en intäkt på cirka 100 miljoner för Dignitana (200k st/system). Då det är en etablerad marknad borde penetreringen inte vara alltför svår.

Sedan kan vi anta att både Tyskland samt Frankrike har potential att bli lika stora samt där får vi också mer info snart.

Japan är på gång samt i Kina går det framåt. Marknaderna här är betydligt större samt värt ett par hundra miljoner mer! Sedan har vi ju även USA där man fått korrekt väldigt uppmärksamhet redan. När man väl kan lansera borde de hinder som uppstår inte vara alltför stora. Nu pratar vi STORA pengar.

Sen lägger vi till resten av världen (Som man redan börjat sälja i) samt totalt landar vi i inkomster i miljardklassen! (x antal gånger).

Orealistiskt? Nja, man har ändå bevisat att man har den bästa produkten samt att den inte är skadlig som man tidigare varit kritikernas bästa ståndpunkt. Jag tror att Dignicap kan samt borde bli en del av standardbehandlingen. På frågan ”Varför borde den inte bli det?” finns nämligen inget vettigt svar.

Visst ja, jag glömde ju….Braincooling som är en ännu större marknad….
——————–

Precis som jag gjorde förra gången jag gjorde slut med mitt ex söker jag tröst i AIK. Skittöntigt men ack så nödvändigt. Grym låt som Hoffmaestro gjort. Hade varit en superhit tror jag med annan text.

Handla aktier hos Avanza.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *