Är du i behov av bra förvaringsutrymme?

Är du i behov av förråd eller lagerlokaler och liknande? Det bästa du kan göra är att kontakta Selstor som erbjuder möjligheter för dig att hyra förråd och att hyra lager i Stockholmsområdet, Västerås, Örebro och Linköping. Selstor hyr ut lager och förråd från en vecka upp till så länge som du känner att du är i behov av detta. Samtliga förråd som står till förfogande är säkra och insynsskyddade. Såg en bra summering om Selstor här där jag läste om dem för första gången.

Du behöver inte heller oroa dig för att fukt ska läcka in då alla förråd är skyddade mot fuktintrång. Många kunder väljer att förvara saker hos Selstor och om du behöver förvaring av till exempel motorcykel, bildäck, möbler eller föremål som främst används under vissa säsonger. Selstor representerar mycket god service vilket också syns igenom på företagets alla delar och det är till och med så att du kan låna släpvagn av Selstor ända upp till ett dygn helt gratis. Utan att ens behöva vara kund hos dem, det är en inställning som uppskattas av de allra flesta kunder.

Företaget erbjuder förutom riktigt generösa förrådsutrymmen, lagerutrymmen och gratis uthyrning av släpvagnar även en stor mängd artiklar som är av värde då man ska flytta. De erbjuder till exempel sina kunder flyttkartonger, bubbelplast, silvertejp, märkpennor och många fler saker som är bra att ha då man flyttar. De kan även erbjuda tips om vilken typ av saker som det kan vara bra att tänka på då man ska flytta.

Företaget erbjuder även mycket god service genom hemsidan där man kan få hjälp med det mesta. De erbjuder bland annat sina kunder att kunna få en bättre uppfattning om hur mycket plats som egentligen behövs till den typen av föremål som de har tänkt magasinera. Detta är ju någonting som för privata kunder som inte är vana vid att fundera kring detta annars väldigt svårt.

Om man ska sammanfatta vad Selstor är för typ av företag så kan man definitivt säga att det är ett mycket seriöst företag som verkligen sätter sina kunder i största fokus. Detta är även genomgående i alla företagets delar vilket också har gjort dem till ett så pass framgångsrikt företag som har förstått att det som gör kunderna nöjda är då de får den hjälp som de inte alltid ens vet att de behöver. Detta blir väldigt tydligt då man också besöker hemsidan eftersom att de på många sätt verkligen premierar alla sina kunder.

Fuktskador på huset

För ett par år sedan fick jag och min familj veta att vi hade fuktskador i huset. Fuktskadorna var koncentrerade runt badrum och kök och det hade blivit vattenläckor i rören där. Vi var tvungna att riva ner hur mycket som helst och sätta dit massa fläktar som fick stå några veckor för att få bort fukten. Det var mycket arbetskostnader och materialkostnader men tack vara vår villaförsäkring slapp vi betala för hela kalaset. En villaförsäkring är till för just sådana situationer och det var väldigt tur att vi hade den annars hade vi behövt låna pengar av banken vilket hade gjort saken ännu mer kostsam med tanke på räntan på lån. Att skaffa en villaförsäkring är något som alla villaägare borde göra samma dag som de flyttar in. Det kan verkligen underlätta vid skador på huset som måste repareras snabbt. Har man inte en villaförsäkring riskerar man att hamna rejält i knipa om man får exempelvis fuktskador eller skadedjur eller krossade fönster eller andra allvarligare skador.

Jag minns för något år sedan då vi gjorde en radonmätning i huset och fick reda på att vi hade allt för höga nivåer av det. Radon är ett ämne som ofta förekommer i betong på lite äldre hus. Radon är radioaktivt och eventuellt cancerframkallande. Därför är det viktigt att man blir av med det fort och det fick vi genom att förbättra ventilationen i alla rum. Vi var då tvungna att köpa helt nya fönster med ventiler i ovanför där luften kan komma in. Detta hade blivit extremt dyrt om vi hade behövt betala själva men nu hade vi som tur var villaförsäkringen att ta hjälp av. Bara fönsterrutorna kostar typ fem till sex tusen, vilket innebar att vi var tvungna att ta ett lån. Om det har hänt något med ens villa typ en skada eller något annat där man behöver anlita hantverkare för att ordna det så skadar det aldrig att kolla med försäkringsbolaget om ens villaförsäkring täcker de kostnaderna.

It’s a cold cold world

Varför fryser jag? Idag! Ok att jag frös i lördags när jag varit utomhus i kring noll en hel dag. Men idag. Idag är det minst plusgrader ute. Lite havsblåsigt visserligen, men ändå. Jag har knappt varit ute en timme sammanlagt idag. Bara gått mellan diverse hus och bussar. Nu sitter jag här som en smurf, blå från topp till tå, dvs blå pyjamas, blå morgonrock, blå morgontofflor och blå naglar (av kölden) och småhuttrar med isbitskalla händer. Då är det ändå 23 grader i min lägenhet. Jag förstår inte.

blå morgontofflor!

Nagellack tips till nybörjare!

För dom som är som jag, alltså har problem med att få mörka färger att bli snygga, så är ljusa färger ett bra alternativ. Skippa inte nagellack för att du misslyckat tidigare utan börja öva med ljusa tills du är proffs och kan börja ha härliga färger.

+Det syns inte om du råkar måla utanför
+Det syns inte om du slarvar med att ”hålla efter” och måla dit nytt.
+Det är snyggt till våren, alltid.
+Du kan ha vilket smink och vilka kläder du vill till ljusa naglar.
+Dom ser fresha ut längre.
+Du kan klippa dom korta.

-Du måste vara noga med att peta bort smuts under naglarna eftersom det syns igenom.
-Det är lite tråkigt. (Vilket kan lösas genom att göra som mig, sätta en liten snygg ”sten” på tummarna)
Isadora, 01 natural.

tråkigt…

Sitter här och väntar på mitt hjärta, kan inte riktigt finna ro och har därför provat igenom min garderob lite såhär inför helgen =).

I alla fall….
För det första, är det OK med hippieband? Mitt svar för 1 år sedan hade varit NEJ, jag förstod inte riktigt var kändisarna i Usa skulle sluta någonstanns, men precis som dom flesta manipuleras jag sönder och samman och nu älskar jag det! Men frågan är om jag passar i det, aja ska jag våga ha det på mig på lördag lr inte?! 

    

Sen var det lite svar på frågor, woo!
-Det senaste linnet jag har på mig i förra inlägget har jag köpt på H&M, 98 kroner snyggt OCH billigt =).
Sen den gula klänningen jag har på mig i nått inlägg lite längre ner är från Zara, ska lägga upp en bättre bild här nedan för, jag ÄLSKAR den klänningen kommer bli riktigt het nu till sommaren då man slipper strumpbyxor =).