Jag måste bara…

…berätta att jag är klar med hemtentan. Nu är jag alltså helt ledig fram till den 26:e då jag börjar på jobbet. Tack SJ! Härligt värre.

Såg även att vi kommer få en ny hemsida! beta.sj.se! COOLT! Bra jobbat alla blivande kollegor!

Måste även berätta att under två och en halv månad har jag festat två gånger. Så illa har det inte varit sen jag gick i sjuan-åttan och vi inte hade någon som kunde köpa ut åt oss. Så är ett liv utan pengar! Ska dock bli skönt att börja jobba igen så jag kan betala tillbaka mitt lån som jag tog alldeles för dyrt! Har nu hittat flera andra sidor där jag kan lån 30000 kr, se: http://lana30000.se/.

Kan även säga att jag tror att jag kommit på en lösning på popcornproblemet. Jag poppar i grytan och ställer den i disken och tar hand om den i morgon då jag ändå ska storstäda inför flytten. Ibland blir jag förvånad över hur smart jag är.

Nu ska jag fira att tentan är klar med en film och popcorn.

// PUSS

Bröllop i Värmland

Ja då var helgen mer eller mindre slut, fredagen tillbringade jag med Mia, vi åt lunch på en thairestaurang i borlänge & sen så gick vi på cafe. Mia shoppade lite men jag hittade ingenting förutom några hårnålar.
På kvällen så packade vi väskan inför lördagen & tyvärr blev det en lite väl sen kväll & på lördagen skulle vi upp så tidigt, vi var båda supertrötta. Åkte ifrån stan 09.30 & var framme i Karlstad vid 12.30 ungefär. Vi åt då lunch & sen bytte vi om till finkläder.

Den som skulle gifta sig var min vän Hanan, det var ett kyrkbröllop helt enligt tradition & jag tyckte att det kändes lite opersonligt på nåt vis….
Brudparet åkte till festlokalen (som för övrigt var väldigt lik festlokalen i stockholm för någon månad sen) i en i en härlig sportbil som var supersnygg.

Middagen smakade jättegott & det var trevligt, dock tyckte jag att det var jobbigt med en utdragen middag med en löjlig pipa som toastmastern hade & tutade i, i tid o otid & då skulle alla dricka en klunk ur sitt glas. Alla får absolut tycka vad de vill men jag har svårt för löjlerier & fåniga lekar som folk sätter upp för brudpar o dylikt. De får göra som de vill & jag kan titta på men det är då definitivt ingenting som skall få vara på mitt bröllop. Dessutom så hatar jag bordsplaceringar & speciellt när de tror att de är duktiga & roliga när de splittrar upp alla par!?!?

Nagellack tips till nybörjare!

För dom som är som jag, alltså har problem med att få mörka färger att bli snygga, så är ljusa färger ett bra alternativ. Skippa inte nagellack för att du misslyckat tidigare utan börja öva med ljusa tills du är proffs och kan börja ha härliga färger.

+Det syns inte om du råkar måla utanför
+Det syns inte om du slarvar med att ”hålla efter” och måla dit nytt.
+Det är snyggt till våren, alltid.
+Du kan ha vilket smink och vilka kläder du vill till ljusa naglar.
+Dom ser fresha ut längre.
+Du kan klippa dom korta.

-Du måste vara noga med att peta bort smuts under naglarna eftersom det syns igenom.
-Det är lite tråkigt. (Vilket kan lösas genom att göra som mig, sätta en liten snygg ”sten” på tummarna)
Isadora, 01 natural.

Inte varit helt ärlig…

Med vad min frånvaro berott på. Varit korrekt knackigt med tjejen ett tag (Pga att hon är inte helt stabil i huvudet), nu sista 2 veckorna har det väl skitit sig rejält. På lördag kommer domen, jag tror att den inte är alltför positiv. Har det väldigt rörigt i huvudet just nu samt försöker gå på autopilot. Ingen riktig lust till nånting utan tvingar mig att göra saker för att slippa tänka.

Skriver väl av mig här när beskedet är slutgiltigt lördag kväll.

Bjuder på lite tankar om Dignitana som jag skrev på Avanzas forum. Funderar starkt på att köpa flera.

——————–
Jaha, korrekt korrekt fina PM vi har fått senaste dagarna. Snart kommer dessutom årsrapporten med ytterligare intressant info.

Var lite nervös inför dagen att punkten om nyemission skulle köra ner aktien men så var som tur inte fallet. Men men, man vet aldrig hur marknaden tolkar en illikvid aktie på en standardpunkt (I mindre bolag).

Vi har fått reda på att produktionsproblemen verkar vara lösta samt att man nu kan leverera system igen. Väldgt trevlig med Storbrittanien, en marknad om 500 system innebär en intäkt på cirka 100 miljoner för Dignitana (200k st/system). Då det är en etablerad marknad borde penetreringen inte vara alltför svår.

Sedan kan vi anta att både Tyskland samt Frankrike har potential att bli lika stora samt där får vi också mer info snart.

Japan är på gång samt i Kina går det framåt. Marknaderna här är betydligt större samt värt ett par hundra miljoner mer! Sedan har vi ju även USA där man fått korrekt väldigt uppmärksamhet redan. När man väl kan lansera borde de hinder som uppstår inte vara alltför stora. Nu pratar vi STORA pengar.

Sen lägger vi till resten av världen (Som man redan börjat sälja i) samt totalt landar vi i inkomster i miljardklassen! (x antal gånger).

Orealistiskt? Nja, man har ändå bevisat att man har den bästa produkten samt att den inte är skadlig som man tidigare varit kritikernas bästa ståndpunkt. Jag tror att Dignicap kan samt borde bli en del av standardbehandlingen. På frågan ”Varför borde den inte bli det?” finns nämligen inget vettigt svar.

Visst ja, jag glömde ju….Braincooling som är en ännu större marknad….
——————–

Precis som jag gjorde förra gången jag gjorde slut med mitt ex söker jag tröst i AIK. Skittöntigt men ack så nödvändigt. Grym låt som Hoffmaestro gjort. Hade varit en superhit tror jag med annan text.

Handla aktier hos Avanza.