Jag måste bara…

…berätta att jag är klar med hemtentan. Nu är jag alltså helt ledig fram till den 26:e då jag börjar på jobbet. Tack SJ! Härligt värre.

Såg även att vi kommer få en ny hemsida! beta.sj.se! COOLT! Bra jobbat alla blivande kollegor!

Måste även berätta att under två och en halv månad har jag festat två gånger. Så illa har det inte varit sen jag gick i sjuan-åttan och vi inte hade någon som kunde köpa ut åt oss. Så är ett liv utan pengar! Ska dock bli skönt att börja jobba igen så jag kan betala tillbaka mitt lån som jag tog alldeles för dyrt! Har nu hittat flera andra sidor där jag kan lån 30000 kr, se: http://lana30000.se/.

Kan även säga att jag tror att jag kommit på en lösning på popcornproblemet. Jag poppar i grytan och ställer den i disken och tar hand om den i morgon då jag ändå ska storstäda inför flytten. Ibland blir jag förvånad över hur smart jag är.

Nu ska jag fira att tentan är klar med en film och popcorn.

// PUSS

Ibland orkar man bara inte

Som idag.  Jag har suttit här, skickat ansökningar – utan förhoppningar förstås.  Ätit rester från igår, myst med min katt som har sovit i mitt knä i två timmar, kollat på ”Den bästa sommaren” och druckit en massa cola.

Snart skall jag åka och hämta Emilia.  Osminkad och i gamla mjukiskläder.  Jag orkar verkligen inte.  Jag struntar i om jag ser ut som en uteliggare.  Jag brukar ofta skämmas om jag går ut så, men inte idag.  Nope, jag strejkar.

Sedan skall vi gå och handla mat.  En massa onyttigt, och sedan skall jag fortsätta sitta här och tjocka och lata mig hela kvällen.  Ibland måste man få ha såna dagar.

Jag är inte så tragisk som jag låter, men idag är en riktigt bitter och förjävlig dag. 
Dessutom har jag ont i huvudet och mår illa. 

Och sen så är jag jäkligt bra på att tycka synd om mig själv, men det brukar gå över.  Oroa er inte, haha.