Är du i behov av bra förvaringsutrymme?

Är du i behov av förråd eller lagerlokaler och liknande? Det bästa du kan göra är att kontakta Selstor som erbjuder möjligheter för dig att hyra förråd och att hyra lager i Stockholmsområdet, Västerås, Örebro och Linköping. Selstor hyr ut lager och förråd från en vecka upp till så länge som du känner att du är i behov av detta. Samtliga förråd som står till förfogande är säkra och insynsskyddade. Såg en bra summering om Selstor här där jag läste om dem för första gången.

Du behöver inte heller oroa dig för att fukt ska läcka in då alla förråd är skyddade mot fuktintrång. Många kunder väljer att förvara saker hos Selstor och om du behöver förvaring av till exempel motorcykel, bildäck, möbler eller föremål som främst används under vissa säsonger. Selstor representerar mycket god service vilket också syns igenom på företagets alla delar och det är till och med så att du kan låna släpvagn av Selstor ända upp till ett dygn helt gratis. Utan att ens behöva vara kund hos dem, det är en inställning som uppskattas av de allra flesta kunder.

Företaget erbjuder förutom riktigt generösa förrådsutrymmen, lagerutrymmen och gratis uthyrning av släpvagnar även en stor mängd artiklar som är av värde då man ska flytta. De erbjuder till exempel sina kunder flyttkartonger, bubbelplast, silvertejp, märkpennor och många fler saker som är bra att ha då man flyttar. De kan även erbjuda tips om vilken typ av saker som det kan vara bra att tänka på då man ska flytta.

Företaget erbjuder även mycket god service genom hemsidan där man kan få hjälp med det mesta. De erbjuder bland annat sina kunder att kunna få en bättre uppfattning om hur mycket plats som egentligen behövs till den typen av föremål som de har tänkt magasinera. Detta är ju någonting som för privata kunder som inte är vana vid att fundera kring detta annars väldigt svårt.

Om man ska sammanfatta vad Selstor är för typ av företag så kan man definitivt säga att det är ett mycket seriöst företag som verkligen sätter sina kunder i största fokus. Detta är även genomgående i alla företagets delar vilket också har gjort dem till ett så pass framgångsrikt företag som har förstått att det som gör kunderna nöjda är då de får den hjälp som de inte alltid ens vet att de behöver. Detta blir väldigt tydligt då man också besöker hemsidan eftersom att de på många sätt verkligen premierar alla sina kunder.

En fortsättning!

Jag missade visst lite frågor på listan som jag besvarade tidigare! Så här kommer fortsättningen. 🙂

Intressen:
Vad gör du helst på fritiden? Jag tycker om att sitta hemma och se på film eller bra TV, men jag gillar även att gå ut och äta med det vanliga ”gänget” eller att ha hemmamiddagar/fester med samma gäng.
Vilken träningsform föredrar du? Jag skulle vilja dansa eller spela volleyboll..
Vilken tv -serie kan du längta efter? De flesta av mina favoriter har slutat sändas, men jag längtar alltid efter ett nytt Greys anatomy, så fort ett avsnitt precis tagit slut.
Vad gör du helst på sommaren? När jag har pengar i framtiden, ska jag resa, resa, resa. Och så gillar jag grillfester.

Om dig som person och saker du tycker:
Hur skulle du beskriva dig som person med tre ord? Bra övning inför framtida intervjuer! Jag brukar säga att jag är glad och positiv, men verkligheten är nog att jag är grinig och negativ, haha. Fast jag har bra egenskaper också, som empatisk t.ex.
Hur tror du att andra med tre ord skulle beskriva dig som person? Jag tror att folk tycker att jag är lite udda, mest för att jag inte låtsas som att jag är som alla andra, utan gärna framhäver udda grejer. Och så tycker de att jag är svår tror jag. Håller hårt på min integritet!
Finns det något du är nöjd med i ditt utseende? Jag är nöjd över att jag gick ner i vikt förut. Trodde aldrig att jag skulle kunna höra till de medelviktiga!
Är du skrockfull? Ja! Tänker alltid att ”jävlar, nu kanske något händer mig bara för att jag gick under stegen, la nycklarna på bordet, gick på A-brunnen” osv. osv.
Tror du på ett liv efter döden? Rent logiskt, nej. Är ganska övertygad om att man bara försvinner, men samtidigt blir jag påverkad av program som ”Det okända”, där de påstår sig kommunicera med spöken. Det gör att man undrar och kanske hoppas.
Tror du på Gud? Jag har svårt att tro på någon Jesus och enligt min kristna vän Johan tror man då inte heller på Gud. Men jag har en alldeles egen Gud där uppe, en högre makt som bara finns där.
Utomjordingar? … är något jag förtränger och inte vill tänka på.
Favoritdag på året? Julafton!