Jag måste bara…

…berätta att jag är klar med hemtentan. Nu är jag alltså helt ledig fram till den 26:e då jag börjar på jobbet. Tack SJ! Härligt värre.

Såg även att vi kommer få en ny hemsida! beta.sj.se! COOLT! Bra jobbat alla blivande kollegor!

Måste även berätta att under två och en halv månad har jag festat två gånger. Så illa har det inte varit sen jag gick i sjuan-åttan och vi inte hade någon som kunde köpa ut åt oss. Så är ett liv utan pengar! Ska dock bli skönt att börja jobba igen så jag kan betala tillbaka mitt lån som jag tog alldeles för dyrt! Har nu hittat flera andra sidor där jag kan lån 30000 kr, se: http://lana30000.se/.

Kan även säga att jag tror att jag kommit på en lösning på popcornproblemet. Jag poppar i grytan och ställer den i disken och tar hand om den i morgon då jag ändå ska storstäda inför flytten. Ibland blir jag förvånad över hur smart jag är.

Nu ska jag fira att tentan är klar med en film och popcorn.

// PUSS

En skön dag i juni 2012

Imorse hämtade jag syrran och så åkte vi till skogen utanför Täby och gick milen med nörd-stavarna. Vi stannade även till och fyllde på vårt förråd hos Selstor med ytterligare lite saker. Plötsligt ser jag något i skogen. Mia, är det där en älg? Det var det. En stor. Jäklar vad vi sprang. För det första så hörde jag om nån som kommit mellan en ko och en kalv för några dagar sen. Och dessutom hade jag ju hundarna lösa och var livrädd att de skulle springa dit och få sig en spark eller nåt. Hjälp. Det gick bra i alla fall.

Sen tog vi en fika och åkte hem till mamma och pappa och åt hemlagad broccolisoppa, nybakat bröd (pappa är världens bästa bagare) och jordgubbspaj till efterrätt. Vi började även planera min 30 års fest och vi tittade på festlokaler i Stockholm, jag tror vi hittade 2 som vi ska välja mellan. Syrran skulle fota Ludde (min valp) efteråt och knäppte först ett kort på brorsan som satt och halvsov efter maten. Kortet blev så bra, sådär skönt semestrigt så jag la ut det här.

Korten på valpen blev också bra, han är så söt.