Söndag i maj

Då var det onsdag och veckorna går fortfarande fort, men det gör inget, snart semester med andra ord 🙂 Måste dock komma ihåg att söka ledigt lite i aug. innan det är försent.

Imåndag hade vi personalmöte med jobbet. Var ute i Magnus hus, och fint hade dom fått, i synnerhet hade de fina fönster 🙂 Började med information och sen blev det mat, grillad fläskfilé och kyckling med potatissallad, mycket gott. Efter maten blev det femkamp, tjejerna mot killarna. Och vilka vann? Tjejerna såklart. Ok, nu ljög jag, men vi var nära 😛 Roligt hade vi vilket som. Och sen blev det kubb och kortspel, plump. Jag och Mari spelade tillsammans, vilket gick bra, vi vann såkklart! Ok, nu ljög igen, men nästan iaf 😛 haha

Iaf så har jag jobbat en snabbis idag, gjorde öppningen och packade in varor. Gick bra, Mia och jag är ett riktigt bra team, har vi konstatera dessa dagar. Sen hände det, internrevisorn kom. Så jäkla typiskt. Men tyckte det var rätt fint, men jag vet inte, jag hade ju slutat. Men iaf så ska hon ju väga allt vi gör, sallad, kyckling, bulgur, allt. Och jag såg på hennes papper att det vägde för mycket, men det gjorde det inte, var väldigt noga med det imorse, så hennes siffror ljuger, tänker inte gå med på annat 😛 Hoppas det gick bra iaf, att vi fick bra betyg.