Bröllop i Värmland

Ja då var helgen mer eller mindre slut, fredagen tillbringade jag med Mia, vi åt lunch på en thairestaurang i borlänge & sen så gick vi på cafe. Mia shoppade lite men jag hittade ingenting förutom några hårnålar.
På kvällen så packade vi väskan inför lördagen & tyvärr blev det en lite väl sen kväll & på lördagen skulle vi upp så tidigt, vi var båda supertrötta. Åkte ifrån stan 09.30 & var framme i Karlstad vid 12.30 ungefär. Vi åt då lunch & sen bytte vi om till finkläder.

Den som skulle gifta sig var min vän Hanan, det var ett kyrkbröllop helt enligt tradition & jag tyckte att det kändes lite opersonligt på nåt vis….
Brudparet åkte till festlokalen (som för övrigt var väldigt lik festlokalen i stockholm för någon månad sen) i en i en härlig sportbil som var supersnygg.

Middagen smakade jättegott & det var trevligt, dock tyckte jag att det var jobbigt med en utdragen middag med en löjlig pipa som toastmastern hade & tutade i, i tid o otid & då skulle alla dricka en klunk ur sitt glas. Alla får absolut tycka vad de vill men jag har svårt för löjlerier & fåniga lekar som folk sätter upp för brudpar o dylikt. De får göra som de vill & jag kan titta på men det är då definitivt ingenting som skall få vara på mitt bröllop. Dessutom så hatar jag bordsplaceringar & speciellt när de tror att de är duktiga & roliga när de splittrar upp alla par!?!?