Alice i underlandet

Tim Burtons, Alice i underlandet några år för sent eller alls. Från början hade jag inte så speciellt höga förväntningar, men när jag hörde allas snack och kände hysterin som var över filmen så växte dom sakta men säkert. Så därför blev jag ganska besviken. Asså förstå mig rätt det var en bra film. Men inte sådär hysteri-värd liksom. Och det som gjorde filmen var, såklart, Johnny Depp. Han var helt fantastiskt briljant. Utan honom hade det inte vart så mycket. Storyn kändes lite tunn, som om det fattades något. Men samtidigt måste man ju komma ihåg att det är en saga.

Men filmen var helt klart njutbar. Riktigt riktigt fin. Och kostymerna var otroliga. Jag hade någon typ av belåten känsla när filmen var slut trots allt. Men den var lite sorglig och jag måste erkänna att det smög sig fram en liten liten tår när eftertexterna började rulla.

Filmen är absolut värd att se. Alla filmer i 3D ger en mycket speciell känsla. Om inte annat är det värt bara för att skåda Johnny Depps fantastiska rolltolkning av ”the hatter”.

Läs mer här