Är du i behov av bra förvaringsutrymme?

Är du i behov av förråd eller lagerlokaler och liknande? Det bästa du kan göra är att kontakta Selstor som erbjuder möjligheter för dig att hyra förråd och att hyra lager i Stockholmsområdet, Västerås, Örebro och Linköping. Selstor hyr ut lager och förråd från en vecka upp till så länge som du känner att du är i behov av detta. Samtliga förråd som står till förfogande är säkra och insynsskyddade. Såg en bra summering om Selstor här där jag läste om dem för första gången.

Du behöver inte heller oroa dig för att fukt ska läcka in då alla förråd är skyddade mot fuktintrång. Många kunder väljer att förvara saker hos Selstor och om du behöver förvaring av till exempel motorcykel, bildäck, möbler eller föremål som främst används under vissa säsonger. Selstor representerar mycket god service vilket också syns igenom på företagets alla delar och det är till och med så att du kan låna släpvagn av Selstor ända upp till ett dygn helt gratis. Utan att ens behöva vara kund hos dem, det är en inställning som uppskattas av de allra flesta kunder.

Företaget erbjuder förutom riktigt generösa förrådsutrymmen, lagerutrymmen och gratis uthyrning av släpvagnar även en stor mängd artiklar som är av värde då man ska flytta. De erbjuder till exempel sina kunder flyttkartonger, bubbelplast, silvertejp, märkpennor och många fler saker som är bra att ha då man flyttar. De kan även erbjuda tips om vilken typ av saker som det kan vara bra att tänka på då man ska flytta.

Företaget erbjuder även mycket god service genom hemsidan där man kan få hjälp med det mesta. De erbjuder bland annat sina kunder att kunna få en bättre uppfattning om hur mycket plats som egentligen behövs till den typen av föremål som de har tänkt magasinera. Detta är ju någonting som för privata kunder som inte är vana vid att fundera kring detta annars väldigt svårt.

Om man ska sammanfatta vad Selstor är för typ av företag så kan man definitivt säga att det är ett mycket seriöst företag som verkligen sätter sina kunder i största fokus. Detta är även genomgående i alla företagets delar vilket också har gjort dem till ett så pass framgångsrikt företag som har förstått att det som gör kunderna nöjda är då de får den hjälp som de inte alltid ens vet att de behöver. Detta blir väldigt tydligt då man också besöker hemsidan eftersom att de på många sätt verkligen premierar alla sina kunder.

Fuktskador på huset

För ett par år sedan fick jag och min familj veta att vi hade fuktskador i huset. Fuktskadorna var koncentrerade runt badrum och kök och det hade blivit vattenläckor i rören där. Vi var tvungna att riva ner hur mycket som helst och sätta dit massa fläktar som fick stå några veckor för att få bort fukten. Det var mycket arbetskostnader och materialkostnader men tack vara vår villaförsäkring slapp vi betala för hela kalaset. En villaförsäkring är till för just sådana situationer och det var väldigt tur att vi hade den annars hade vi behövt låna pengar av banken vilket hade gjort saken ännu mer kostsam med tanke på räntan på lån. Att skaffa en villaförsäkring är något som alla villaägare borde göra samma dag som de flyttar in. Det kan verkligen underlätta vid skador på huset som måste repareras snabbt. Har man inte en villaförsäkring riskerar man att hamna rejält i knipa om man får exempelvis fuktskador eller skadedjur eller krossade fönster eller andra allvarligare skador.

Jag minns för något år sedan då vi gjorde en radonmätning i huset och fick reda på att vi hade allt för höga nivåer av det. Radon är ett ämne som ofta förekommer i betong på lite äldre hus. Radon är radioaktivt och eventuellt cancerframkallande. Därför är det viktigt att man blir av med det fort och det fick vi genom att förbättra ventilationen i alla rum. Vi var då tvungna att köpa helt nya fönster med ventiler i ovanför där luften kan komma in. Detta hade blivit extremt dyrt om vi hade behövt betala själva men nu hade vi som tur var villaförsäkringen att ta hjälp av. Bara fönsterrutorna kostar typ fem till sex tusen, vilket innebar att vi var tvungna att ta ett lån. Om det har hänt något med ens villa typ en skada eller något annat där man behöver anlita hantverkare för att ordna det så skadar det aldrig att kolla med försäkringsbolaget om ens villaförsäkring täcker de kostnaderna.

It’s a cold cold world

Varför fryser jag? Idag! Ok att jag frös i lördags när jag varit utomhus i kring noll en hel dag. Men idag. Idag är det minst plusgrader ute. Lite havsblåsigt visserligen, men ändå. Jag har knappt varit ute en timme sammanlagt idag. Bara gått mellan diverse hus och bussar. Nu sitter jag här som en smurf, blå från topp till tå, dvs blå pyjamas, blå morgonrock, blå morgontofflor och blå naglar (av kölden) och småhuttrar med isbitskalla händer. Då är det ändå 23 grader i min lägenhet. Jag förstår inte.

blå morgontofflor!

Känslan att stämpla ut

Jag glömde nästan bort att stämpla ut när jag skulle gå hem idag. Tänk om jag skulle varit instämplad i all evighet?

Sista dagen flöt på och kändes lite märklig. Det var en extrainsatt dag idag, som ersatt en annan som tagits bort. Det fanns inga varor ute på lagret att plocka in, så jag gick runt med en vagn och frontade det som fanns inne, plockade ner från överhyllorna, hjälpte kunder och städade lite. Hann med nästan alla hyllor i hela butiken. Fick ett extrapass i kassan sista timmen och då bestämde sig kassan för att lägga av. Det blev lite kaotiskt en stund, men ordnade upp sig till slut och så helt plötsligt stod en av kollegorna brevid mig och skulle byta av. Klockan var 19 och jag slutade. För alltid. Kanske.
– Va? Är klockan redan fem?, undrade jag.
Jag hade kunnat fortsätta ett tag till.

Ironiskt är vad det är. Jag gick och våndades i våras och under början av sommaren och ville inte alls jobba. Grämde mig för att jag tackat ja och inte ansträngt mig mer för att hitta ett annat jobb och i synnerhet när erbjudanden om andra sommarjobb började dimpa ner. Bara därför blev det inte alls som jag tänkt. Jag har trivts jättebra och det kändes faktiskt lite vemodigt att gå därifrån idag. Kommer att sakna arbetskamraterna och kan konstatera att det faktiskt inte är så illa att jobba i en matbutik. Om man glömmer bort en del sjuka arbetstider så är jobbet egentligen helt ok. Åtminstone på Coop Extra på Norremark i Växjö (reklam reklam). Jag hoppas att det kommer fortsätta att gå bra för dem där ute.

Det sista avdelningschefen sa till mig var att han har mitt nummer och hör av sig i april eller så nästa år, ifall jag vill jobba då också. Han la sedan till att jag nästa år nästan kunde vikariera för butikschefen. Så snällt så snällt. Fast med lite tur är jag lärare med någon form av anställning vid den här tiden nästa år och kan få lite sommarlov.